Blogger Layouts

2011. március 27., vasárnap

St.Trinians.2

Színes,Feliratos,angol film(2009)

Szereplők: Rupert Everett, Colin Firth ,David Tennant

 A 2007-es St. Trinian’s – Nem apácazárda című fergeteges vígjáték folytatásában a hírhedt lányiskola tanulói és tanári kara észbontó kincsvadászatban vesznek részt, miután megtudják, hogy az igazgatónő, Miss Fritton egyik felmenője egy közismert kalóz volt. Az első rész szereplő szinte kivétel nélkül újra játszanak: Rupert Everett, Colin Firth, David Tennant, Gemma Arterton és Talulah Riley alkotják ismételten a stábot. A Oliver Parker – Barnaby Thompson rendezőpáros szintén visszatér
A filmnek második része is készül, The Legend of Frittons Gold címmel. Ez magyarul nagyjából annyit jelent, hogy "A Fritton arany legendája".
Az interneten ezt írják a film tartalmáról: "St. Trinians 2: The Legend of Fritton’s Gold will see the scantily clad schoolgirls on the hunt for buried treasure after discovering headmistress Miss Fritton is related to pirates."
Vagyis: "A St. Trinians 2-ben a hiányosan öltözött diáklányok elásott kincset keresnek, miután felfedezik, hogy igazgatónőjüknek, Miss Frittonnak kalózok voltak a rokonai között"
A filmben több új szereplő is fel fog tűnni, például Roxy, az új lány, akit Sarah Harding (Girls Aloud tag) fog játszani.

Online:
http://www.movshare.net/video/6y9wma2ae1qq4

Hát...csak feliratosan találtam meg bocsi....:(

Nincsenek megjegyzések: