Blogger Layouts

2011. március 20., vasárnap

Hajrá csajok!

Színes,szinkronizált,amerikai vígjáték(2000)

szereplő(k):
Kirsten Dunst (Torrance Shipman)
Eliza Dushku (Missy Pantone)
Jesse Bradford (Cliff Pantone)
Gabrielle Union (Isis)
Clare Kramer (Courtney)
Nicole Bilderback (Whitney)

 A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon. De a Bikák pomponos csapatának útja a győzelemhez nem minden akadálytól mentes. A váratlan fordulat akkor következik be, amikor Torrance, az újonnan választott csapatkapitány felfedezi, hogy tökéletesen megkoreografált gyakorlatukat egy az egyben a rivális csapattól, az East Compton-i Lóheréktől (Clovers) "kölcsönözte" a Bikák korábbi kapitánya. Mindkét csapat lányai új gyakorlatukon dolgoznak, és ahogy fogy a nagy versenyig hátralévő idő, a feszültség egyre nő. Mindkét kapitány a végsőkig hajszolja társait. Ráadásul a Lóherék lányainak, és kapitányuknak Isis-nek van még egy problémájuk. Pénzt kell szerezniük az országos bajnokságra való utazás költségeire.
Torrance minden erejével azért küzd, hogy megmentse a Bikák hírnevét, Isis pedig ha lehet még elszántabban hajt azért, hogy csapata végre megszerezze a megérdemelt elismerést.
Azonban csak az egyik csapat nyerheti meg az országos bajnoki címet. Kezdődik, hát, a nagy csata, amelyben majd győz a jobbik.

Online:
cd1 http://www.megavideo.com/?d=EB5A23DI
cd2 http://www.megavideo.com/?d=G5GIWQJ6


 cd1 http://filebase.to/files/908520/hjracsjok1...iz.tm_part1.avi
cd2 http://filebase.to/files/908524/hjracsjok1...iz.tm_part2.avi


Letöltés:
cd1 http://www.megaupload.com/?d=EB5A23DI
cd2 http://www.megaupload.com/?d=G5GIWQJ6

1 megjegyzés:

Drusilla írta...

Szia!
Nekem nagyon tetszik az oldal. Bár még nagyon az elején jársz, de biztosan lesznek fenn előbb-utóbb olyan filmek is, amiket én keresek. Figyelni fogom.
Puszi